Hotell

Denna kategori på Toppklass ger dig tips och inspiration för din nästa resa. Vi besöker och recenserar olika hotell runt om i världen och delar med oss av våra erfarenheter och åsikter. På vår sida kan du hitta alla våra recensioner från olika hotell som vi har bott på.

Vi recenserar olika stilar och lägen. Vi berättar om service, faciliteter, rum, frukost, läge och atmosfär. Vi ger också betyg på en skala från Mycket bra till Toppklass där Toppklass är bäst och ännu har vi inget som kommit dit. Vi vill hjälpa dig att hitta det perfekta boendet för din resa.

På vår Toppklass kan du hitta boende i olika kategorier som centrala lägen, mysiga tillflyktorter på landsbygden, spa- eller lyxhotell. Du kan läsa våra recensioner och se bilder och om vi har några rabatter så erbjuder vi er att ta del av dom också.

Vi hoppas att du gillar våra recensioner och att den ger dig inspiration och vägledning för din nästa resa. Om du har några frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss via e-post eller sociala medier. Vi uppskattar din feedback och ditt intresse för Toppklass.se

Recensioner Hotell

The Wood Hotel

En Naturnära Upplevelse i Centrum!

  1. Toppklass
  2. Exceptionell
  3. Enastående
  4. Utmärkt
  5. Mycket bra

Hotel Gamla Stan

En tripp till Stockholm och gamla stan där vi bodde på Hotel Gamla Stan

Hotell gamla stan lobby
  1. Toppklass
  2. Exceptionell
  3. Enastående
  4. Utmärkt
  5. Mycket bra

Se mer recensioner från Toppklass här!