Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy för toppklass.se

Toppklass.se är dedikerade till att skydda din personliga information och respektera din integritet. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och delar din personliga information när du besöker vår webbplats toppklass.se.

Personlig information vi samlar in När du besöker toppklass.se kan vi automatiskt samla in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de kakor som är installerade på din enhet. Dessutom, när du surfar på vår webbplats, kan vi samla in information om de enskilda webbsidorna eller produkterna du tittar på, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till toppklass.se och information om hur du interagerar med webbplatsen.

Vi samlar in denna information med hjälp av tekniker som cookies och webbsignaler.

Information du ger oss Vi kan också samla in personlig information som du själv ger oss när du använder vår webbplats. Det kan vara information som din namn, e-postadress, telefonnummer eller postadress. Vi kan också samla in information om dina preferenser när du kommunicerar med oss, t.ex. vilka nyhetsbrev du vill prenumerera på eller vilken typ av information du söker.

Hur vi använder din personliga information Vi använder den personliga informationen vi samlar in för att ge och förbättra vår webbplats och våra tjänster. Vi använder också denna information för att kommunicera med dig om våra produkter och tjänster, för att svara på dina frågor och för att hantera din kundserviceförfrågningar. Dessutom kan vi använda den personliga informationen för att förhindra bedrägerier och andra olagliga aktiviteter och för att uppfylla våra lagliga skyldigheter.

Hur vi delar din personliga information Vi delar din personliga information med tredje parter som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster, såsom hosting-tjänster, analysverktyg och e-postleverantörer. Vi kan också dela din personliga information om vi tror att det är nödvändigt för att skydda vår webbplats, våra användare eller andra personer eller om det krävs enligt lag.

Dina rättigheter Du har rätt att begära tillgång till den personliga information som vi har om dig. Du har också rätt att begära att vi raderar eller korrigerar din personliga information eller begränsar dess användning. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter kan du kontakta oss på [email protected].

Kontakta oss Om du har några frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy eller om hur vi använder din personliga information kan du kontakta oss på [email protected].