Resa i Europa

Resmål Europa, Toppklass testar

Europa är en kontinent full av kontraster, kultur och historia. Här kan du uppleva allt från pulserande storstäder till idylliska landsbygder, från snöklädda berg till soliga stränder, från antika ruiner till modern arkitektur. Oavsett om du vill shoppa, festa, äta, dricka, vandra, cykla, segla eller bara koppla av, så finns det ett resmål i Europa som passar dig.

I Europa kan du besöka några av världens mest berömda sevärdheter, som Eiffeltornet i Paris, Colosseum i Rom, Big Ben i London eller Akropolis i Aten. Du kan också upptäcka några av de bästa museerna och gallerierna i världen, som Louvren i Paris, Pradomuseet i Madrid, British Museum i London eller Vatikanmuseerna i Rom. Du kan också njuta av några av de mest spektakulära naturfenomenen i Europa, som norrskenet i Skandinavien, vulkanerna på Island, fjordarna i Norge eller Alperna i Schweiz.

Resmål Europa mat och dryck

Europa är också ett paradis för matälskare och vinprovare. Här kan du smaka på några av de mest utsökta rätterna och dryckerna i världen, som pizza och pasta i Italien, tapas och sangria i Spanien, ost och vin i Frankrike eller öl och choklad i Belgien. Du kan också prova på några av de lokala specialiteterna som finns i varje land och region, som paella i Valencia, fondue i Schweiz, haggis i Skottland eller baklava i Grekland.

Resmål Europa är också ett perfekt för att ha kul och fest. Här kan du hitta några av de bästa nattklubbarna och festivalerna i världen, som Ibiza och Barcelona i Spanien, Berlin och München i Tyskland, Amsterdam och Rotterdam i Nederländerna eller Lissabon och Porto i Portugal. Du kan också delta i några av de mest färgglada och glada evenemangen som anordnas året runt i Europa, som karnevalen i Venedig eller Rio de Janeiro, Oktoberfesten i München eller Saint Patrick’s Day i Dublin.

Resmål Europa slutar aldrig att förvåna och förtrolla. Här kan du uppleva en mångfald av kulturer, språk, traditioner och livsstilar. Här kan du skapa minnen för livet och lära dig mer om dig själv och världen. Toppklass gör sitt bästa för att testa allt!

Segla i Kroatien

Kroatien ett av de bästa seglingsdestinationerna i världen

Resmål Europa, Toppklass testar Segelbåt i havet kroatien
  1. Toppklass
  2. Exceptionell
  3. Enastående
  4. Utmärkt
  5. Mycket bra

Se fler Toppklass recensioner här!