MISS VOON

MISS VOON

Om du letar efter en bar med fantastisk utsikt och goda drinkar, är Miss Voon i Skellefteå ett utmärkt val. Toppklass besökte baren en fredagskväll och blev mycket imponerade av både servicen och atmosfären. MISS VOON är belägen på 19:e våningen i SBB:s hus av trä, som också rymmer Sara Kulturhus och The Wood Hotel.

Från baren har man en panoramavy över staden och älven, som är extra vacker när solen går ner. Inredningen är modern och elegant, med asiatiska detaljer och ljusa färger. Vi beställde bland annat varsin mojito, som var fräsch och välbalanserad. Baren har också ett stort utbud av öl, vin och andra drinkar, samt en sashimibar där man kan beställa rå fisk och skaldjur. Vi testade inte maten den här gången, men den såg mycket aptitlig ut.

Personalen var vänlig och uppmärksam, och vi kände oss välkomna och omhändertagna. Baren hade en skön musik i bakgrunden, men inte för hög så att man kunde prata utan problem. Det var en blandad publik av både yngre och äldre gäster, som alla verkade njuta av kvällen.

Vi hade en riktigt trevlig upplevelse på MISS VOON i Skellefteå och vi rekommenderar den varmt till alla som vill ha en drink med utsikt. Helt klart en av de bättre barerna vi besökt i norra Sverige och vi kommer definitivt att komma tillbaka.

För att meny och kontaktuppgifter till MISS VOON klicka här.

Betyget vi ger MISS VOON är Utmärkt!

Se även våra andra bar-recensioner här!

Besök även Toppklass på

YouTube, Instagram och Facebook


Toppklass

Lämna ett svar