Warning: Undefined variable $options in /home/u745960643/domains/toppklass.se/public_html/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 766

Toppklass testar Cold Steel SRK

Cold Steel i marken vid skalle Knivar och verktyg

Toppklass testar Cold Steel SRK

Toppklass testar Cold Steel SRK – en kniv för överlevnad och räddningsoperationer.

Cold Steel SRK är en kniv som är speciellt utformad för att klara av de mest extrema förhållandena och för överlevnad och räddningsoperationer. Toppklass testade kniven och blev imponerade av dess mångsidighet och tåliga konstruktion.

Den här kniven är mycket populär bland militär och taktiskt lagstiftningspersonal, och är standardkniven för Navy SEALS under deras BUDS-utbildning (Basic Underwater Demolition training). Det är en kniv som har bevisat sin värde gång på gång i de mest krävande miljöerna. Oavsett uppdrag är vi övertygade om att SRK är kniven för dig.

SRK är en tung kniv, med en vikt på 232 gram och en bladlängd på 152mm. Knivens handtag är 121mm långt och gjort av Kray-Ex(TM), vilket ger ett bra grepp även i våta förhållanden. Knivens blad är gjort av SK-5 stål och har en svart Tuff-Ex-finish som ger extra skydd mot korrosion och slitage. Totalt sett är kniven 273mm lång.

Cold Steel SRK levereras med en Secure-Ex-slida

Som ger ett säkert och bekvämt sätt att bära kniven på. Toppklass testade kniven under en vecka i svenska fjällen och den fick verkligen bekänna färg när vi testade dess prestanda genom att använda den för att skära och hacka genom olika material och var mycket imponerade av dess skärpa och hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Cold Steel SRK SK5 en utmärkt kniv för överlevnad och räddningsoperationer. Dess mångsidighet och tåliga konstruktion gör den till en idealisk kniv för alla som söker en pålitlig och högpresterande kniv. Vi rekommenderar den starkt till alla som behöver en pålitlig kniv för krävande miljöer.

Betyget vi ger är mycket bra!

Kniven finns att köpa (i svart utförande) på Tacticalstore.se och priset ligger på 1195 SEK. i skrivandets stund. Klicka här för att köpa kniven.

Toppklass

Lämna ett svar