Thrustmaster Hotas Warthog styrspak

Flygsimulator VR med Thrustmaster Spelhallar, VR och simulatorer

Thrustmaster Hotas Warthog styrspak

Toppklass.se har haft förmånen att testa Thrustmaster Hotas Warthog styrspak och vi är imponerade över dess prestanda och kvalitet. Det är verkligen en styrspak i absolut toppklass som definitivt kommer att tillfredsställa de mest krävande användarna.

Hotas Warthog styrspak imponerade

En av de mest imponerande egenskaperna hos Thrustmaster Hotas Warthog styrspak är dess precision och responsivitet. Styrspaken har en imponerande noggrannhet som gör att du kan göra små justeringar med stor precision. Dessutom har den en väldigt mjuk och jämn rörelse som gör att du kan ställa in din flygning med lätthet.

Toppklass monterade bort bottenplattan och monterade styrspaken på en flygstol (kan läsa om den i vår recension ”Flygsimulator a lá VR”), det var enkelt gjort men gjorde väldigt stor skillnad i känslan mot för att ha styrspaken stående på skrivbordet. Bara att spaken sitter fast ordentligt gör stor skillnad men i VR som vi gjorde testet i så var det enorm skillnad då man greppade styrspaken där den faktiskt befinner sig i VR-världen.

Men även om vi körde med display så var det väldigt mycket bättre att ha den ordentligt monterad. För styrspaken i sig är av riktigt robust konstruktion och har bra vikt som gör den stabil. Styrspaken är gjord av högkvalitativt material och känns mycket tålig och robust. Detta gör att du kan lita på att den håller länge och klarar även av de mest krävande situationerna, även när man monterat fast den ordentligt, naturligtvis till en viss gräns men absolut en av dom mest robusta vi testat.

Thrustmaster Hotas Warthog styrspak har också ett mycket praktiskt design. Den är utformad med användarvänlighet i åtanke, vilket gör att du kan fokusera på spelet utan att distraheras av onödiga funktioner eller knappar. Samtidigt är alla nödvändiga funktioner och knappar på plats, och det är lätt att nå dem utan att behöva flytta händerna från styrspaken eller gasreglaget.

Slutligen vill vi också nämna att Thrustmaster Hotas Warthog styrspak är mycket anpassningsbar. Den levereras med en mängd olika knappar och funktioner som du kan anpassa efter dina personliga behov och preferenser. Detta gör att du kan finjustera din flygning precis som du vill.

För DCS som vi flög med finns det även en massa färdiga inställningar att ladda hem, vi körde med våra egna inställningar då vi inte hade rätt styrspak till F/A-18 som vi flög, men det var inga problem och även om vi kommer att köpa F/A-18 add-on grip som finns att köpa här, så är det inget man direkt tänker på när man flyger. Vi vill bara gå så långt vi kan.

Toppklass gjorde testet av Hotas Warthog styrspak tillsammans med Thrustmaster produkterna TPR och throttle också, vilket ökade känslan ytterligare, läs mer om dom produkterna här: Pedalställ, Throttle. Du kan även läsa om vårt VR-test här Flygsimulator med VR.

Sammanfattningsvis är Thrustmaster Hotas Warthog en toppresterande styrspak av högsta kvalitet. Dess precision, robusthet och användarvänlighet gör den till en utmärkt produkt för alla som vill ha en realistisk flygupplevelse. Vi kan starkt rekommendera denna styrspak till alla entusiaster och professionella spelare.

Vi ger den betyget Utmärkt!

Här kan du köpa Thrustmaster Hotas Warthog.

Det är ett betalt samarbete med Amazon som möjliggör våra tester.
Så om ni vid köp av produkterna använder våra länkar så är vi väldigt tacksamma.
Det innebär ingen extra kostnad för er, men vi kan då göra fler test.

Till Thrustmaster Hotas Warthog på Amazon

Priserna uppdateras nästan varje dag så därför skriver vi inga priser på artiklarna, men Amazon har ofta väldigt bra priser och snabb leverans.

Toppklass

Lämna ett svar