Kryssning i Karibien med Royal Caribbean

kryssning i karibien Resmål på andra sidan Atlanten

Kryssning i Karibien med Royal Caribbean

Kryssning i Karibien som utgår från Miami. Efter att ha stigit ombord på båten i Miami, kände vi oss direkt välkomna. Personalen var otroligt vänlig och hjälpsam, allt var mycket välorganiserat. Vi valde att boka en hytt med havsutsikt och var mycket nöjda med vår boendesituation ombord.

På vår första destination följde vi med på dom av många populära guidade turer till olika smyckesbutiker och elektronikaffärer. Det fanns till och med en tv-kanal på båten som var dedikerad för att hjälpa en hitta bra ställen att handla diamanter. För dom som handlade diamanter var detta säkert väldigt bra. Där efter valde vi att utforska ön på egen hand.

Vi besökte St Thomas där vi tog en taxi till Magens Bay, som är en av de mest kända stränderna på ön, och det var en fantastisk upplevelse att bada i det klara vattnet och njuta av den vackra utsikten. Vi besökte också huvudstaden Charlotte Amalie, där vi strosade runt på de lokala marknaderna och besökte några av de historiska sevärdheterna.

Kryssning i Karibien Soggy Dollar

Vi besökte också den berömda Soggy Dollar baren på Jost Van Dyke-ön. Det var en fantastisk upplevelse att besöka baren och prova drinken ”Painkiller”, som är en av de mest populära drinkarna på ön. Vi njöt av den avslappnade atmosfären på baren och den vackra utsikten över havet.

En annan destination på vår kryssning i Karibien var Nassau på Bahamas, där vi valde att utforska ön på liknande sätt. Vi tog en taxi till Cable Beach, som är en av de mest populära badstränderna på ön. Det var en fantastisk upplevelse att bada i det kristallklara vattnet och njuta av den lugna atmosfären på stranden.

Vi besökte även det kända Atlantis på Bahamas, det var ett mäktigt hotell med mycket upplevelser som deras enorma akvarium. Tyvärr stängde vattenlandet precis när vi kom så vi hann inte med det. Det är enormt och kräver att Toppklass åker dit en gång till enbart för det. Läckert sammanfattar det och det lär bli högsta betyg.

Atlantis på Bahamas

Sammanfattningsvis var vår Kryssning i Karibien med Royal Caribbean en fantastisk upplevelse. Vi hade möjlighet att utforska de vackra destinationerna Saint Thomas och Nassau på egen hand och hade en fantastisk tid på de vackra badstränderna. Vi uppskattade också den avslappnade atmosfären ombord på båten och den utmärkta servicen från personalen. Vi kan starkt rekommendera en Kryssning i Karibien med Royal Caribbean till alla som letar efter en oförglömlig semesterupplevelse.

Toppklass testar

Den nivå båtarna håller i service, mat och dryck saknar motstycke. Det är Toppklass!

Se även våra andra recensioner av resmål här

Toppklass

Lämna ett svar