Lunch på Haymarket

Haymarket Restauranger

Lunch på Haymarket

Toppklass besökte Gretas för lunch på Haymarket by Scandic i Stockholm för att äta en vegetarisk.
Det var en trevlig och elegant restaurang med en 20-talsinspirerad inredning och en hälsosam meny. Vi lärde oss också att det var här som Greta Garbo upptäcktes som mannekäng innan hon blev filmstjärna.

Vi beställde deras veckans vegetariska som var blomkål tahini med bellaverde, tomat och basilika. Det kostade 189 kr och inkluderade kaffe eller te samt bröd och smör. Det var en vacker och smakfull rätt med en krämig tahinisås, rostad blomkål, krispig broccoli, söta tomater och färsk basilika. Det var en lagom portion som mättade bra.

Vi tyckte att maten var väldigt god och välsmakande. Den hade en fin balans mellan olika smaker, texturer och näringsämnen. Vi njöt av varje tugga och kände oss väldigt nöjda. Efteråt drack vi också en god kopp kaffe som man fick hämta själv, tyvärr hann vi ej med efterrätt så vi får nog göra ett återbesök.

Haymarket bemötande

Vi tyckte att personalen var väldigt trevlig och uppmärksam under hela lunchen. De tog emot vår beställning snabbt, kom med maten i tid, frågade om vi ville ha något mer och tog hand om notan effektivt. Vi betalade med kort och tydligen är hotellet är kontantfritt.

Vi kan verkligen rekommendera Gretas på Haymarket för en trevlig lunchupplevelse i Stockholm. Det är ett charmigt och stämningsfullt café med god mat, bra service och ett centralt läge.

Gretas får betyget Utmärkt!

Se även våra andra recensioner av restauranger här!

Toppklass

Lämna ett svar