The Corner

The Corner Skellefteå Restauranger

The Corner

Imponerar verkligen med en fantastiskt grillad biff.
Beläget precis nedanför Wood Hotel i Skellefteå, är detta stället ett måste för alla köttälskare.
Miljön påminner om en sportbar, men det är mer ”fine dining” och maten är helt magisk, vi valde Ryggbiff med kappa och det var bland det bättre jag har ätit i Europa! Nu har vi även varit där flera gånger för att testa om kvalitén håller i sig och vi är väldigt nöjda över att kunna meddela att det gör dom, ryggbiffen är än en gång perfekt.

Det är verkligen en upplevelse att äta deras fantastiska, grillade kött. Allt på tallriken är utmärkt, varje tugga är en smakupplevelse i sig. Biffen är saftigt och mör så det smälter i munnen, med en perfekt sälta från de perfekt grillade köttet. Tillbehören är också fantastiska och kompletterar ryggbiffen på ett mycket bra sätt.

The Corner ryggbiff

The Corners atmosfär

Personalen är vänliga och hjälpsamma och bidrar till den fantastiska upplevelsen. Restaurangen är också ren och fräsch. Den är mörkt inredd, vilket bidrar till en mycket trevlig atmosfär.

Vill ni besöka restaurangen bör ni boka i förväg då dom ofta är fullbokade av förklarliga skäl.
Ni kan se menyn och kontakta dom här.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Corner till alla som vill uppleva enastående mat i en trevlig atmosfär. The Corner får betyget Enastående och jag ser verkligen fram emot att besöka detta fantastiska ställe igen.

Se även våra andra restaurangbesök här.

Skriv gärna en kommentar om ni ätit ryggbiffen och berätta vad ni tyckte, har vi rätt eller fel?

Table of Contents

Toppklass

Lämna ett svar