Warning: Undefined variable $options in /home/u745960643/domains/toppklass.se/public_html/wp-content/themes/shapely/inc/extras.php on line 766

Miekaks anrika vildmarkscamp

Fjällen, fiske och natur

Miekaks anrika vildmarkscamp

Toppklass åkte på en oförglömlig vildmarksupplevelse i hjärtat av Lappland, på en av Sveriges mest anrika vildmarkskamper! Beläget vid Piteälvens källflöden i Arjeplog Kommun, kan du uppleva Europas sista vildmark med fantastiska möjligheter till fiske, jakt och vildmarksupplevelser. Oavsett om du söker ensamhet och frihet eller en unik miljö för att vara tillsammans med dina nära och kära, är detta det perfekta valet för dig.

På vildmarkskampen kan du uppleva orörd vildmark, fiske och jakt i toppklass. Hit tar man sig med helikopter på sommaren och med snöskoter på vintern. Toppklass.se besökte vildmarkskampen på sommaren (sent på sommaren för att undvika myggen) och vi kan inte betona nog hur fantastisk vår upplevelse var! Under en hel vecka utforskade vi området med båt och lyckades fånga massor av fisk med hjälp av bra tips från vår värd. Vi åkte även vidare till Sjön Njuosejaure som ligger 830 meter ovanför havet, det kan ni läsa om här.

Efter en dag i vadarbyxor var det uppfriskande att bada och basta på kvällarna i närheten av stugorna. Stugorna var rymliga och enkelt utrustade med det man behövde för en ”bekväm” vistelse med självhushåll. Vi hade även tillgång till en grillplats där vi tillagade vår fångst. Om det skulle hända att du glömmer något eller tagit med dig för lite, finns det en liten affär på området där du kan handla något att dricka, diverse förbrukningsmaterial, enklare fiskeutrustning och godis.

Miekak på sommaren

På sommaren kan du i princip åka hit i morgonrock och tofflor, helikoptern landar precis bakom stugorna. Det finns även en restaurang, som tyvärr hade stängt när vi var på besök, men den ska vara väldigt bra och det måste vara väldigt roligt när alla som är på besök i vildmarkskampen samlas efter en heldag med äventyr. Man kan bara drömma om alla fiske- och jakthistorier som har berättats där. Men den skall vi besöka nästa gång vi åker till dit, för tillbaka det ska vi.

Betyget vi ger är helt klart Exceptionell! En vistelse på här på vildmarkskampen är en oförglömlig upplevelse som du inte vill missa. Välj själv hur du vill uppleva vildmarken och se till att boka din resa idag!

Länkar och information

Kontaktuppgifter:
Miekak Jakt och Fiske

Telefon: +46 (0)961-612 40
Webb: http://www.miekak.com

Toppklass
1 KOMMENTAR
  • Hans Sandberg

    Verkar som en riktig naturupplevelse i toppklass,.Tystnaden o naturen o rikligt med fisk är magisk o bara rå sig själva.med lägerelden på kvällen. Själv har jag åkt med helikopter och sjöplan några gånger från stora sjöfallet upp till norska gränsen där isen kvar på vissa sjöar, bra med röding som högg flitigt.Ingen lägereld bara tranja ingen ved bara kal natur. Även det en resa i toppklass.

Lämna ett svar